Sådan virker POWERbreathe

POWERbreathe giver modstand ved indånding og aktiverer lungemuskulaturen til at øge arbejdet for at kunne trække vejret. Det er samme princip, som når du ved styrketræning med vægte øger styrken af dine armmuskler.

Styrketræning til dine lunger
POWERbreathe kaldes også håndvægten til dine lunger, fordi træningen forbedrer lungestyrke og -udholdenhed. Når du træner med POWERbreathe opdager du hurtigt, at det er nødvendigt at arbejde hårdere ved hver indånding. 

Styrker hele din lungemuskulatur
Styrketræning af dine lunger har effekt på alle omgivende muskler, som bruges ved indånding - primært mellemgulvet og brystkassen. Ved udånding er der ingen modstand, og du udånder derfor normalt.

Testet og anerkendt til træning
POWERbreathe er en testet metode, baseret på forskning og en unik forståelse for inspiratorisk muskeltræning (lungemuskeltræning).

POWERbreathe bruges af personer med nedsat lungefunktion herunder KOL, Astma, Cystisk Fibrose mm. Desuden bruges POWERbreathe af sportsudøvere og sangere til at opnå en forbedret præstation.

Kort information:

  • POWERbreathe er udviklet af forskere inden for sportsfysiologi.
  • POWERbreathe har gennemgået strenge og systematiske tests for at identificere den mest effektive træning.
  • Du skal blot bruge POWERbreathe til 30 vejrtrækninger to gange om dagen for at få resultater. Det er mindre end 5 minutter om dagen.

Resultater med POWERbreathe
Når du træner med POWERbreathe vil dine inspiratoriske muskler inden for få dage være stærkere. Allerede efter 2 uger har du en følelse af at være mindre forpustet, og efter 4-6 uger er dine lungemuskler i en langt bedre tilstand end de var før du påbegyndte træning.